Meny
 Bioprogram
 Biograflista
 Filmer
 Filmarkiv
 Topplistor
 Film som börjar på
 För Bioägare
 Övrigt

Tips från sponsorer:

Spel Online Kasino hos Betway.com

Vad är www.bioprogrammet.nu?

www.bioprogrammet.nu är framför allt en samlingsplats för aktuellt bioprogram i Sverige. Just nu innehåller sajten program för 0 biografer på 0 orter i Sverige. Men vi är också en plats för dig som vill veta mer om en viss film eller biograf. Bland annat samlar vi på länkar till filmrecensioner. För närvarande har vi 21953 st!

Vad är inte www.bioprogrammet.nu!

www.bioprogrammet.nu är inte en biograf eller biografägare.
•  Vi har inte något att göra med bokning av platser till filmer. Du kontaktar alltid biografen direkt med bokningsförfrågningar för den film du vill se. Information om hur du når biografen hittar du t.ex. på vår sajts särskilda biografsidor. Där finns telefonnummer, gatuadress och även i vissa fall länk till biografens bokningssida.
•  Vi känner inte till olika biografers planer på framtida filmrepertoar annat än det som är allmänt känt och vi vet oftast inte hur länge de tänker låta en viss film finnas på repertoaren.
•  Vi har inget samarbete med SF.

Vad innehåller www.bioprogrammet.nu?

•  Aktuellt bioprogram för just nu 0 biografer på 0 orter
•  21953 recensionslänkar till 3360 filmer
•  Info om totalt 6368 filmer. Vi tillhandahåller inte djup detaljinformation om filmerna. Detta tillgodoses mycket bättre av filmernas eventuella hemsidor eller nätets största och mest välbesökta filmdatabas IMDb (Internet Movie Database). Direktlänkar till dessa webbplatser för filmen du vill veta mer om hittar du dock oftast hos oss.
•  En stadvis indelad biograflista med information om 701 biografer på 524 orter.

Vilka gör www.bioprogrammet.nu?

Slamtilt Sweden  Klicka här om du vill kontakta redaktionen.

Kort historik

I augusti 1998 lades föregångaren till www.bioprogrammet.nu Sveriges Bioprogram för första gången ut på nätet. I december år 2000 började domänadressen www.bioprogrammet.nu att användas och sajten fick den färg och form den har idag. Ytterligare förbättringar infördes i september 2002 genom att tiderna lagras på ett bättre sätt i databasen för att förbättra presentationen och sökmöjligheterna av bioprogrammet.
Gillar du bioprogrammet.nu? Tipsa en vän!

www.bioprogrammet.nu - Copyright © 1998-2011 Slamtilt