Meny
 Bioprogram
 Biograflista
 Filmer
 Filmarkiv
 Topplistor
 Film som börjar på
 För Bioägare
 Övrigt

Tips från sponsorer:

Spel Online Kasino hos Betway.com

Biografägare - Välkommen!

Logga in:
Användarnamn: 
Lösenord:   
Genom att logga in lämnar jag samtidigt mitt/biografägarens samtycke till att inmatade uppgifter kan komma att skickas vidare till och publiceras av tredje part.
Klicka här om du är biografägare och vill anmäla dig till www.bioprogrammet.nu

Publicera din biografs bioprogram hos oss!

Vid anmälan binder du dig inte för något och du kan alltid när som helst och utan förpliktelser välja att lämna www.bioprogrammet.nu. Nedanstående beskriver kort fördelarna med vår sajt.
Nå ut till nya & gamla besökare!
Kanske har du redan idag en hemsida som presenterar din biografs program och tycker att detta räcker. Då tänker du förmodligen inte på att www.bioprogrammet.nu faktiskt är ett bra komplement. Med en mycket liten arbetsinsats kan nämligen du nå ut med din biografs bioprogram till mångfalt fler potentiella biobesökare! Har din biograf överhuvudtaget inte någon hemsida är www.bioprogrammet.nu ett perfekt sätt att fylla ut tomrummet och ge en närvaro på Internet.
Nå ut gratis eller till låg kostnad!
För att få en så komplett och bra webbtjänst som möjligt önskar vi att ha med många biografägare på vår sajt, även de riktigt små aktörerna. Därför skall det inte vara förenligt med stora kostnader att vara med. Medverkan är gratis tills vidare. Eventuella framtida administrationsavgifter kommer att vara låga.
Att vara med är enkelt!
När du vill lägga in ett nytt bioprogram kopplar du upp dig på Internet, går till www.bioprogrammet.nu, loggar på och matar själv in uppgifterna. Följ bara de enkla instruktionerna. Du kan göra inmatningen när du vill och under full kontroll. Ett nytt program går snabbt och smidigt att lägga in. Anmäl dig gärna på prov för att testa ett tag. Vi är övertygade om att du inte kommer att ångra dig.

Kontakta mats@bioprogrammet.nu om du är intresserad och vill veta mer eller anmäl dig nu direkt.

Varmt välkommen
önskar redaktionen, Mats och Erik
Klicka här om du är biografägare och vill anmäla dig till www.bioprogrammet.nu
Gillar du bioprogrammet.nu? Tipsa en vän!

www.bioprogrammet.nu - Copyright © 1998-2011 Slamtilt