Meny
 Bioprogram
 Biograflista
 Filmer
 Filmarkiv
 Topplistor
 Film som börjar på
 För Bioägare
 Övrigt

Tips från sponsorer:

Spel Online Kasino hos Betway.com

Annonsera på www.bioprogrammet.nu

Om du vill annonsera kontakta oss via support@bioprogrammet.nu,

Sajtbeskrivning

www.bioprogrammet.nu är framför allt en samlingsplats för aktuellt bioprogram. Här presenteras just nu program för 0 biografer på 0 orter i Sverige. Men sajten har mer att erbjuda än bara bioprogram, den innehåller också Sveriges största samling av länkar till filmrecensioner skrivna av kända svenska filmrecensenter - i dagsläget 21953 st!

En stor mängd filminformation, olika topplistor och biografuppgifter för 701 biografer i Sverige är exempel på annat innehåll som drar till sig besökare. Webbplatsen, som startade redan 1998, är kort och gott en formidabel guldgruva för alla och envar som är filmintresserade.

www.bioprogrammet.nu har ca 50 000 unika besökare och drygt 300 000 sidvisningar per månad (exklusive sökmotorernas nedladdningar från vår sajt).

Målgrupp

Generellt sätt är målgruppen alla som är intresserade av film och som ibland går på bio, d.v.s. större delen av Sveriges befolkning i alla åldrar.

Men eftersom ungdomar och yngre personer som ännu inte hunnit blida familj är överrepresenterade i biografbesöksstatistiken är dessa grupper också överrepresenterade på vår sajt.
Gillar du bioprogrammet.nu? Tipsa en vän!

www.bioprogrammet.nu - Copyright © 1998-2011 Slamtilt